‘Werken met eigen ervaring’ weer van start; ben jij erbij?

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /var/www/vhosts/denkraam.info/httpdocs/blog/wp-content/themes/skacero-lite/template-parts/content-single.php on line 42

In het najaar van 2018 starten er wederom twee nieuwe cursussen voor ervaringsdeskundigen GGZ/MO bij het Basisberaad Rotterdam waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn.

De basiscursus telt 12 bijeenkomsten en vindt plaats bij het Basisberaad te Rotterdam, Provenierssingel 66d te Rotterdam. Tijdens deze cursus maak je kennis met het begrip ervaringsdeskundigheid. Wat houdt het in en wat kun jij ermee doen? Je deelt ervaringen met medecursisten om meer inzicht te krijgen in je eigen herstel en dat van anderen. Je krijgt informatie over verschillende werksituaties en maakt een start in het oefenen van vaardigheden, die nodig zijn om te kunnen werken met eigen ervaringen. Meer informatie kan je vinden door hier op de link te klikken.

De twee vernieuwde cursussen starten op zowel de woensdagmiddag als op de donderdag in de ochtend. Heb je zin om mee te doen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat we kunnen afspreken voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bezien we samen of de cursus iets voor jou kan betekenen.

Je kunt je aanmeldingen tot uiterlijk 15 september 2018.

Aanmelden kan via de mail bij Ruud Aarse ([email protected]) of Betty Reijers ([email protected])

2 Comments

  1. Als ik deze tekst lees, heb ik geen flauw idee waar deze cursus over gaat en voor wie hij bedoeld is..

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *