Themamiddag Basisberaad: Triade 24/10

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /var/www/vhosts/denkraam.info/httpdocs/blog/wp-content/themes/skacero-lite/template-parts/content-single.php on line 42

Deze Triade workshop op 24 oktober wordt gegeven door Thea Stokdijk van Ypsilon, de landelijke vereniging voor mensen met gevoeligheid voor psychosen en hun familieleden en naasten. Triade is een korte naamgeving voor de drie personen * cliënt-naaste-hulpverlener * die elkaar kunnen steunen.

Triadekaart
De kaart geeft een uitgebreide lijst van taken. Eerst stelt ieder voor zich vast waar zijn taken en wensen bij de behandeling zijn. Daarna volgt een drie-gesprek om samen echt afspraken te maken over alle taken en wensen. Daarbij gebruik je de ingevulde kaarten als leidraad.
Natuurlijk kan en zal Thea Stokdijk daar veel meer over vertellen. En over Ypsilon. En vragen beantwoorden. Misschien heb jij al vragen?

De Triadekaart is Ypsilon’s antwoord op vragen die veel mensen hebben:
Hoe wordt de cliënt betrokken bij de eigen zorg?
Hoe wordt de naaste betrokken bij die zorg?
Hoe en wat  is met de hulpverlener afgesproken over wat hij van de (naast)betrokkene kan vragen en wat niet?

Praktische info in het kort:

  • Deze workshop is open voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp
  • Agenda: dinsdag 24 oktober van 14.00-15.30 uur
  • Locatie: Afdeling Basisberaad, Batavierenstraat 15 in Rotterdam
  • Deelname: Gratis, van te voren aanmelden is niet nodig

Themamiddagen Afdeling Basisberaad
Zes maal per jaar organiseert de Afdeling Basisberaad een themamiddag. Tijdens zo’n bijeenkomst staat telkens een actueel thema of ontwikkeling centraal, vaak aangedragen door de deelnemers zelf. De themamiddagen zijn bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor het onderwerp of er actief mee aan de slag wil.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *