Samen Veerkrachtig, niet meer kunnen werken

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /var/www/vhosts/denkraam.info/httpdocs/blog/wp-content/themes/skacero-lite/template-parts/content-single.php on line 42

Samen Veerkrachtig is positief actief met en voor mensen met een arbeidsbeperking. Met elkaar -én als je wilt met en voor jou- worden antwoorden gevonden op en informatie gedeeld over problemen die je kunt ondervinden bij het niet (meer, zoveel,..) kunnen werken ten gevolge van een (psychische) beperking of (langdurige) aandoening.

Als je (ineens) niet (meer) kunt werken zoals je dat wel zou willen, is het veel lastiger om jouw waardevolle plaats in de maatschappij te (her)vinden. Je financiële armslag is kleiner en collega’s heb je ook niet (meer). Dat kan pijn doen en heel moeilijk (aanpassen) zijn. Mensen doen graag iets waardevols om zich voldaan en erkend te voelen. Werken voor je inkomen is daarbij de gangbare “methode”, maar juist dat kun je niet (meer).

Het kan zo moeilijk zijn, dat je daar steun bij wilt zoeken bij de ervaringsdeskundigen bij Samen Veerkrachtig. Je vindt alvast veel info en antwoorden op de site, maar je kunt daar ook je eigen vragen stellen en ook meepraten in het forum. Ook kun je daadwerkelijk anderen, lotgenoten, ontmoeten bij een van de Koffietafels.

Bij een koffietafel praat je met elkaar (in een groepje van 8 a 10
mensen), onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. Je wisselt tips, ervaringen en oplossingen uit over de dingen die je tegen komt als je niet (meer) in het arbeidsproces zit.  Denk aan onderwerpen van medische keuring via alles wat ter tafel komt tot gevoel, privé, enz..
Je zult ervaren dat je er niet alleen voor staat én dat je elkaar verder kunt helpen!

Eerstvolgende Koffietafel in Rotterdam donderdag 19 oktober 2017:
Locatie: De nieuwe Banier, Banierstraat 1, Rotterdam
Vanaf 12:30 uur is er ontvangst met een broodje, het gesprek is van 13.00 ca. 15.00 uur.
Reisbijdrage € 0,19/km, Huisadres/Banier Koffietafel is mogelijk.

Andere locaties, data en aanmelden via de site: hier.

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *