Nu in de bioscoop!

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /var/www/vhosts/denkraam.info/httpdocs/blog/wp-content/themes/skacero-lite/template-parts/content-single.php on line 42

Voor de filmliefhebbers zijn er weer nieuwe films in de bioscoop! Vergeet niet om ze allemaal te zien.

Check alvast hieronder een paar nieuwe trailers!

 

Baywatch
In Baywatch krijgt de plichtsgetrouwe strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) het aan de stok met een onstuimige nieuweling Matt Brody (Zac Efron).
Terwijl het Baywatch team het strand veilig probeert te houden krijgen ze ook te maken met moord, corruptie en drugs.
Samen komen ze op het spoor van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt…

The Mummy
Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe bioscoopfilm van de wereldwijde legende: The Mummy.
Terwijl men dacht dat ze voorgoed begraven was, wordt een prehistorische prinses (Sofia Boutella) wakker in haar graftombe diep onder de woestijn. Haar leven was onterecht van haar afgepakt en met haar eeuwenlange opgekropte woede roept zij onvoorstelbare gruwelijkheden op.
The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning leidt deze verbeeldingsrijke moderne uitvoering ons een nieuwe wereld vol goden en monsters binnen.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

In dit nieuwe avontuur strijdt Jack Sparrow (Johnny Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem).

Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon.

Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Kijk voor meer info op: https://www.pathe.nl/

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *