Landelijke publieksdag St. Borderline 2017

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /var/www/vhosts/denkraam.info/httpdocs/blog/wp-content/themes/skacero-lite/template-parts/content-single.php on line 42

Zaterdag 25 november houdt stichting Borderline in Utrecht haar jaarlijkse publieke middag bijeenkomst voor alle geïnteresseerden in en met name alle betrokkenen bij: de mensen die zelf borderline problematiek ervaren, hun familieleden en naasten, hun hulpverleners; docenten en studenten. Thema dit jaar luidt: borderline een kleurenpalet omdat mensen die borderline/kenmerken hebben wel eens helemaal zwart / dan wel wit kunnen handelen en denken, terwijl ze als persoon daarenboven uit veel meer mooie kleuren bestaan.

Programma:
Vooraf en in de pauzes is er voldoende ruimte en gelegenheid om kennis te vergaren  bij de infokramen van belangenorganisaties en GGZ instellingen. Achteraf is er ook ruimte voor napraten. Voor allen gaan een ervaringsdeskundige en een familielid als sprekers in op het thema van de dag. Na het gezamenlijke deel van het programma kun je twee workshops naar je eigen keuze volgen, uit een aanbod van tien, die je hier kunt inzien.

De workshops, in korte vermelding:
Er zal door deskundigen worden ingegaan op de behandelmethoden DGT, SFT en MBT. Daarnaast zijn er workshops “vraag maar raak” aan de ervaringsdeskundige/medewerkers van de Stichting Borderline en anderen, te weten
– voor mensen met (mogelijk) borderline en partners,
– voor ouders, idem nu gehouden door de stichting samen met een hulpverlener.
– voor familieleden, idem nu gehouden door medewerkers van GGNet
– over zelfbeschadiging voor lotgenoten en naasten door de Stichting met LSZ
– over herstel en regie na een diagnose borderline door de Stichting
– voor hulpverleners en school/begeleiders door Benjamins & Jens training en coaching
– voor wie wil kennismaken met EOfit (mentale coaching met fysieke training) door M. Wallet.

In het kort
Wanneer:        zaterdag 25 nov. 2017 van 13.00 uur – 18.00 uur
Waar:              Meeting Plaza, te Utrecht (Hoog Catharijne)
Bellen:            voor info kan in kantooruren met Aruna Kehri via telefoon: 0646975778

Aanmelden:

per email aan: [email protected] en de kosten overmaken.
Vermeld als mail onderwerp: Aanmelding Landelijke Publieksdag Borderline 2017
en ín de mail: naam, adres, postcode, woonplaats van degene die het (gezamenlijke) bedrag overmaakt – ook de namen van de overige deelnemers die je mede aanmeldt.

Kosten:
donateurs Stichting Borderline €7,50, niet-donateurs €12,50 vooraf te storten op rekeningnr. NL41 INGB0008282791 t.n.v. Stichting Borderline, Utrecht.
Tip: kan snel via internetbankieren/telefonisch, laat je daarbij zo nodig even helpen.
Deze kosten dragen mede bij aan het programma inclusief de workshops (2, naar keuze) en aan de broodjeslunch tussen de middag van 12-13 en wat te drinken achteraf (borrel).

Een print van de bevestigingsmail is het toegangsbewijs voor de middag.
Na je email-aanmelding én de betaling van de kosten ontvangt je per email een bevestiging, waarmee je deelname definitief wordt (aan de zaal betalen kan niet; de deelnemerslijst wordt opgemaakt op volgorde van betaling).

Foto Ariane Sluter voor Oxfam Novib

Als je nu denkt ik voel me erg aangesproken en zou best graag gaan, maar… dat is mij te ver, te moeilijk, te druk, te eng, te duur, of wat dan ook, laat dat je dan niet weerhouden om (snel) contact op te nemen met je naaste, je hulpverlener(s) of met wie je bijstaat bij dagelijkse moeilijkheden en bespreek het met ze.

Naast de jaarlijkse “open dag” biedt de Stichting Borderline natuurlijk het hele jaar kennis, steun, contact, ervaring,…             Zoek gewoon eens rechtstreeks contact met één van je lotgenoten bij de Stichting Borderline per email – respons op tijden hierna genoemd of op te bellen naar nummer 030 276 70 72. Bellen kan op ma / wo / vr van 10.30 uur t/m 14.30 uur. Succes !

Want samen kom je verder; zolang je er zelf op let hoever te wilt gaan.

Bron: Stichting Borderline, mail, d.d. nov 2017

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *