Bundel ‘DIEPTE’ overhandigd in Tweede Kamer

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /var/www/vhosts/denkraam.info/httpdocs/blog/wp-content/themes/skacero-lite/template-parts/content-single.php on line 42

Met veel trots en plezier overhandigden vanmorgen Denkraam-redactieleden Oemesh Sewdin en Eva van Hemert, de gedichtenbundel ‘DIEPTE’ aan SP Tweede Kamerlid Nine Kooiman. Dit in de plenaire zaal van de Tweede Kamer in Den Haag. ‘DIEPTE’ is een unieke verzameling aan gevoelens geworden, die zich voor kunnen doen binnen het proces van worsteling, acceptatie en herstel.

 

Eigen ervaringen

Geschreven door dichters met een veelzijdig pallet aan achtergronden en ervaringen. Sommigen met een groot vermogen zich in het gevoelsleven van mensen met een psychische aandoening of maatschappelijke problemen te verplaatsen, anderen met de eigen opgedane en doorleefde ervaringen als belangrijkste inspiratiebron.

De gedichtenbundel is via de webwinkel van onze uitgever verkrijgbaar. Binnenkort kan deze ook worden verkregen via de boekenwinkels en BOL.com

3 Comments

  1. Wat een bijzondere locatie om aandacht te krijgen voor de verschijning van deze dichtbundel over kwetsbaarheid en kracht.

  2. Het was een eer om de bundel te overhandigen. Na iets meer dan een jaar is die eindelijk verschenen. Ik ben alle schrijvers in Nederland en Belgie heel dankbaar voor hun medewerking. Alvast heel veel leesplezier toegewenst!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *