Activiteiten in Rotterdam

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /var/www/vhosts/denkraam.info/httpdocs/blog/wp-content/themes/skacero-lite/template-parts/content-single.php on line 42

Niets te doen tijdens de storm en zware regenbuien? Wacht dan niet te lang en ga naar buiten! Hieronder staan drie binnen activiteiten die de herfstweken weer een stuk leuker maken:

 

 

 

 

 

Kunstblock/Witte de Withkwartier

 

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de hedendaagse kunst, die varieert van beeldende kunst tot muziek, van fotografie tot film en meer. Bezoek de Kunstavond op eigen gelegenheid of neem deel aan de Kunstblock Tour (19.00-20.00 uur, start Witte de With) waarbij een gids je in een highspeed-tour van een uur meeneemt langs de Kunstblock-instellingen in het Witte de Withkwartier.

Elke vrijdag, van 18.00 t/m 21.00 uur, is het Kunstavond in het Witte de Withkwartier. Met een speciale avondopenstelling van de kunstinstellingen: MAMA, TENT, UBIK/WORM, V2_Lab voor de Instabiele Media, Witte de With Center for Contemporary Art en kunst in de openbare ruimte van CBK Rdam. Tot 29 dec 2017 vanaf 18:00 uur  gratis toegang!


 

Het Korps Mariniers door de eeuwen heen

 

Maak kennis met de belevenissen van de mariniers overal ter wereld. Hoe is het om in de woestijn of in de jungle te werken? En hoe overleven mariniers onder zulke zware omstandigheden? Ontdek de belangrijke rol die de beroemde zeesoldaten spelen in de geschiedenis van Nederland van 1665 tot nu. Vanaf 1665 hebben deze beroemde zeesoldaten veel betekend voor Nederland en andere landen. Denk bijvoorbeeld aan de slag bij Chatham, het bombardement van Rotterdam in mei 1940 of de hedendaagse missies naar Irak en Afghanistan. De vaste presentatie van het museum neemt je mee langs deze en andere belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van het Korps Mariniers.

Aan de hand van foto’s, uniformen, prenten, krantenartikelen en vele andere objecten krijg je een unieke inkijk in de rijke geschiedenis van het Korps Mariniers.

MA 27 SEP – ZO 31 DEC, Mariniersmuseum Rotterdam, Wijnhaven 7, 3011 WH Rotterdam.

check voor meer info op: http://www.mariniersmuseumrotterdam.nl


 

Salsa aan de Haven!

Lekker swingen in de herfstperiode! Geniet van salsa muziek en dans bij Salsa aan de Haven. Laat de zomer binnen in je nog even door gaan en leer de danspasjes en de Salsa liederen uit je hoofd. Voor je het weet dans je als een ster op de dansvloer! Dus mis het niet en noteer het in je agenda:

Vrijdag 13 oktober 2017 Salsa aan de Haven, LantarenVenster-Rotterdam, Otto Reuchlinweg 996 (Wilhelminapier) 21:30 – 01:30 met Dj Miss Maya, Toegang: €5,-

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *